Medlemstilbud

Medlemstilbud

Kunstudflugter og andre kulturtilbud

Kunstudflugt 2023

14.maj 2023

 

Nivågårds Malerisamling,

Gammel Strandvej 2, 2990 Nivå

og

Nivågård Teglværk, Teglværksvej 23, 29920 Nivå


Læs mere om tur og tilmelding her


Nivaagaards Malerisamling  er et dansk kunstmuseum, etableret af godsejer Johannes Hage, der var privat kunstsamler og i 1908 overdrog samlingen til offentligheden i form af en selvejende institution.


1857 blev Nivågård et af de første danske teglværker, der tog en dampmaskine i brug og teglværket blev desuden kendt for ringovnen, bygget af ringovnens opfinder Friedrich Eduard HoffmannKunstudflugt 2023

Fuglsang og Femern bælt


24. september 2023


Fuglsang Kunstmuseum er et af landets ældste kunstmuseer og rummer dansk kunst, malerier og skulpturer, fra slutningen af 1700-tallet til i dag.


I en stor udstilling i centrum af Rødbyhavn bliver nysgerrige inviteret tæt på byggeriet af den 18 kilometer lange tunnel - verdens længste sænketunnel – og det enorme arbejde, der præger regionen frem mod åbningen af tunnelen i 2029.


Læs mere her


Kunstudflugt 2023

Glyptoteket

5. november


Ny Carlsberg Glyptotek er stiftet af brygger Carl Jacobsen (1842-1914), en af 1800-tallets store industrimagnater og til dato den største danske kunstmæcen. Carl Jacobsen var en lidenskabelig samler. Med indtjeningen fra sit bryggeri, Ny Carlsberg, skabte han en enestående samling af kunst- og kulturgenstande. I 1888 forærede Carl Jacobsen sin kunstsamling til offentligheden og begyndte byggeriet af Glyptoteket. Endnu en donation, denne gang af bryggerens rige samling af kunst fra antikken, fulgte i 1899, hvilket førte til en markant udvidelse af det nyåbnede museum.

Glyptoteket har været åbent for publikum siden 1897 og huser i dag over 10.000 kunstværker, primært  kunstværker og arkæologiske genstande fra det antikke Ægypten, de antikke græske og romerske verdener, den etruskiske kultur samt dansk og fransk kunst fra det 19. århundrede.

Læs mere og tilmeld her

Kunstudflugt 2024

under forberedelse

10. september - Cisternerne i Søndermarken og Storm P museet.


Kunstfilm


Du har, som medlem, mulighed for at se filmen om Edvard Munch i Snurretoppen ganske gratis

Torsdag den 20. april 2023 kl. 19.30

Du kan ikke reservere billetter på Snurretoppens hjemmeside, men skal bestille billet på

post@kulturloftet.dk


Læs mere her


Foredrag


Endnu ingen planlagt men forslag modtages gerne.
Forslag

Hvis du har forslag til ture eller lignende, er du velkommen til at sende en mail til post@kulturloftet.dk